Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2014
10:00 - 17:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


HOOGEVEEN – Zoals elk jaar organiseert Wijkvereniging De Weide ook dit jaar weer hun Kerstmarkt in De Weideblik. Op zaterdag 13 december tussen 10 en 17 uur ben je van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het wijkgebouw aan de Ploeger 10.

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet. De Kerstmarkt is teruggebracht naar één dag, maar met een grotere verscheidenheid aan kraampjes. Dit jaar zijn de bewoners van de wijk gevraagd of zij hun (zelfgemaakte) artikelen willen komen verkopen. Met o.a. Kerstdecoratie, cadeau-ideeën, quilts en make-up is er een grotere diversiteit in aangeboden waar dan voorgaande jaren.

Aan de kinderen is ook gedacht: Terwijl hun ouders over de markt struinen, kunnen zij zich vermaken met de 5 attracties die er zijn, waaronder ‘kaarsen stapelen’ en het springkussen in de vorm van een skihut. Daarnaast kunnen mensen van alle leeftijden op de foto met de Kerstman en is er ’s middags een optreden van Wijkkoor De Vecht, het koor dat verleden jaar is opgestart in de wijk De Weide. Voor de inwendige mens is er uiteraard ook verzorging: Er zijn knieperties, warme chocomel met slagroom en soep te koop in de vernieuwde ontmoetingsruimte.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: