Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2023
19:00 - 20:00

Categorieën
Hoe is het om als laaggeletterde een boek te schrijven?

HOOGEVEEN – Ook dit jaar organiseert het Taalhuis weer een schrijversavond. Dit keer met schrijver Andries Mol. Andries vertelt op 25 september in de Bibliotheek hoe het is om als laaggeletterde een boek te schrijven én uit te geven.

Over Andries Andries Mol uit Noordscheschut is dyslectisch en heeft moeite met lezen en schrijven. Andries zit al sinds zijn jeugd vol met verhalen. Op latere leeftijd heeft hij de moed gevonden korte stukjes te tonen aan anderen. Gesteund door enthousiaste lezers schreef hij de psychologische roman ‘Verwaaid in de wind’.

Over de Week van Lezen en Schrijven In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. Dat heeft veel gevolgen. Een baan vinden, gezond leven en grip hebben op je geldzaken is dan lastiger. Daarom is er de Week van Lezen en Schrijven waarbij we iedereen oproepen om in actie te komen. Zodat meer mensen de kans krijgen om te leren lezen en schrijven. Dat is belangrijk, want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen.

Wanneer: 25 september, 19.00 uur Waar: Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

Aanmelden Gratis toegang. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Stuur een mail naar taalhuis@bibliotheekhoogeveen.nl


 

 

Door Henk Boer