Datum/Tijd
Date(s) - 30/04/2016 - 01/05/2016
23:00 - 01:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen – Zaterdag 31 oktober 2015 staat nog fris in het geheugen! Eindelijk, sinds jaren, weer hardcore in Het Podium in Hoogeveen! En voor 2016 gaat de organisatie van dit hardcore spektakel gewoon door, zaterdag 30 april 2016 maken ze er weer een gekkenhuis van, hardcore beats tijdens CUBE: Madness Unleashed.737338[1]

Het is State Of Mind Events weer gelukt een grote naam te boeken. 30 april aanstaande zal niemand minder dan DJ BUZZ FUZZ zijn opwachting maken. Buzz Fuzz, in het dagelijks leven bekend onder de naam Mark Vos uit Amsterdam is een van de grondleggers van de hedendaagse Hardcore. Hij heeft vanaf de jaren ’90 op zo goed als elk groot festival gestaan zoals:
Thunderdome, Hellraiser, Defqon.1 en meer. Daarnaast was hij samen met de Dj’s Dano, Gizmo en The Prophet het ‘Dreamteam’. Naast hardcore draaien is hij ook al vanaf de jaren ’90 een erg populaire producer van hardcore muziek en maakt hij naast zijn eigen muziek ook diverse remixen.

Phaeton zal deze avond voor het eerst op CUBE draaien. Deze dj draait ook al een aantal jaren mee in de scene. Vooral in het noorden van het land is deze man geen onbekende naam.

De Hoogeveense DJ Gerdo Baas beter bekend als DJ Baas begon z’n dj-carrière in 2007 op een evenement van State Of Mind Events. DJ Baas draagt vooral de oude(re) hardcore een warm hart toe en zal daarom in een 1,5 uur durende set early hardcore laten horen!

Geen CUBE zonder een optreden van resident-dj SRS. Hij sluit deze avond af met hardere en snellere hardcore dan wat we normaal gesproken van hem gewend zijn, maar dat het een knallende afsluiter wordt staat vast!

Entree voorverkoop 8,00
Entree aan de deur 10,00

Door Henk Boer

Geef een reactie