Datum/Tijd
Date(s) - 10/01/2015
00:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen – Zaterdag 10 januari start in Het Podium de eerste metalnight van 2015. Het beloofd een keiharde avond te worden met de bands Beyond Reproach, Downcast Collision en White Trash.

De avond wordt geopend met het uit Coevorden afkomstige White Trash. Deze band stond bekend als Metal Detector en deed onder die naam al enige shows waaronder de Metal Battle Drenthe. Een nieuw jaar betekende een nieuwe frisse start voor de band en ze zijn klaar om de Nederlandse podia te bestormen..

Downcast Collision bestaat sinds 2012 en maakt moderne metal. De band wordt aangevoerd door frontvrouw Monica die met haar gegrunt je lekker wakker weet te schudden. Ideaal om het nieuwe jaar mee te beginnen.

De avond wordt afgesloten door het uit Groningen afkomstige Beyond Reproach. De band heeft haar eerste EP uitgebracht bij het Canadese label FiveByFive records en is momenteel bezig met de opvolger welke in 2015 uit moet komen. Verwacht in ieder geval een voorproefje van het nieuwe death metal monster van de band!

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: