Datum/Tijd
Date(s) - 19/09/2015 - 20/09/2015
13:00 - 00:00

Categorieën


60 regionale acts op Hoogeveen Live!

Hoogeveen – Op zaterdag laat muzikaal Hoogeveen zich horen én hoe! Zestig acts meldden zich aan voor het nieuwe muziekfestival Hoogeveen Live.Lady Katt

In totaal staan er 300 muzikanten/zangers/dj’s op 6 podia in De Tamboer en de Beeldentuin aan het Museumlaantje. Wat er zoal klinkt gaat van het Nederlandstalige levenslied tot metal en van singer-songwriter tot gospel. Er zijn coverbands en acts met eigen repertoire. Het festival is de hele middag en avond gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen vrij in en uit lopen. Voor meer informatie en de actuele line up met deelnemers en speeltijden kijk op  de facebook pagina.

Hoogeveen Live is een nieuw muziekfestival op initiatief van Hoogeveners Arjen van den Hof en Gerwin Gruppen, die hun krachten bundelen met Het Podium en De Tamboer. Het aantal aanmeldingen overtreft hun verwachtingen.Emile Boer

Op de podia staan meer dan 10 singer-songwriters, 13 coverbands, diverse vertolkers van het Nederlandstalige, meerdere metal-, (punk)rock- en popbands, maar ook gospelgroepen, instrumentale acts (saxofoon en gitaar), rappers en dj’s. Van 17.00 tot 18.00 uur zijn er muzikale workshops door POPschool Hoogeveen en van 18.00 tot 19.00 uur is er een jamsessie.

De Wethouders Daarnaast is er een festivalmarkt met cd’s, vinyl, muziekinstrumenten, kleding en sieraden en lekkere hapjes, plus een springkussen voor kinderen. Hoogeveen Live is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hoogeveen.

Door Henk Boer

Geef een reactie