Datum/Tijd
Date(s) - 05/09/2021
13:30 - 16:00

Categorieën


HOOGEVEEN – Een Feestje in de Natuur omdat we Natuur omarmen, nodig hebben, ons prettig voelen, tot rust komen of juist heel actief willen zijn. Op 5 september gaan we genieten, verbazen, knutselen, spelen, eten en leren in de Natuur.

Met workshops, een broodje bakken of vlot varen of juist met een schepnetje aan de slag we zorgen dat alles klaar staat en dat je optimaal kunt genieten in het Steenbergerpark. Er zijn diverse workshops waar je ook apart voor aan kunt melden.

Dus, aanmelden voor 5 september is verplicht en als je een workshops bij wilt wonen dan meld je daar ook voor aan. Dit is per persoon, dus niet als gezin. De meeste workshops die gegeven gaan worden kunnen maximaal 10 personen herbergen dus houdt de website in de gaten, de komende weken komen de workshops online. Een Feestje in de Natuur, wie heeft daar nu geen zin in.

Onderdelen:
Workshops, imker, mindfulness in de natuur, bladerkronen maken, waterbeestjes vangen, kriebelbeestjes ontdekken, vlot varen, bamboestieken, de waterloop, ijscokar, dromen vangen en nog veel meer.

5 september
13:30 tot 16:00 uur
In het Steenbergerpark bij het Struunhuus
Geen kosten
Wel verplicht aanmelden.

 

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: