Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2015
20:00 - 22:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen -PINT -regio Noord organiseert een bijzondere bierproefavond in Proeflokaal “Dégust”, Hoofdstraat 38 te Hoogeveen.

Op deze avond zullen 6 leden van het Drents Amateur Biergilde “de Wortketel” elk één van door hen gebrouwen bier aan de deelnemers van deze avond laten proeven. Dit zal vergezeld gaan met het geven van informatie over het door hen gevoerde brouwproces, de ingrediënten enz. Na en tijdens het proeven van de bieren kunnen vragen worden gesteld en meningen worden gedeeld.

De bieren zullen worden geschonken in de bekende PINT-proefglazen. Het doel van deze proefavond is tweeledig, t.w. het (leren) genieten van mooie ambachtelijke bieren en het enthousiasmeren om eventueel ook zelf bier te gaan brouwen.

De deelname aan deze proefavond is GRATIS, maar na afloop wordt de deelnemers verzocht een vrijwillige bijdrage te doneren voor de kas van DAB “de Wortketel”. Om aan deze proefavond te willen deelnemen dient men zich per e-mail aan te melden via secretarispintnoord@gmail.com. Het is wel aan te raden om dit z.s.m. te doen, want vol=vol.

Door Henk Boer

Geef een reactie