Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2021
13:00 - 14:00

Categorieën


HOOGEVEEN – De Ontmoetingen zijn afgelopen jaar niet doorgegaan. Op startzondag heeft Team Ontmoetingen nog een fietspuzzeltocht uitgezet. En daarmee gaan we dit bijzondere kerkelijke seizoen ook afsluiten!

Op zondag 13 juni (een week later dan eerder aangekondigd) willen we een fietstpuzzeltocht organiseren die in groepjes gereden kan worden. Nog steeds op gepaste afstand, want nog niet alles kan en mag waarschijnlijk. Vanaf het kerkplein voor de Vredehorst zullen tussen 13:00 uur en 14:00 uur groepjes fietsers vertrekken. De exacte vertrektijd wordt doorgegeven per mail, zodat we niet met teveel mensen bij elkaar zullen zijn.

Er wordt een mooie route uitgezet van ongeveer 20 tot 25 kilometer met op verschillende plekken puzzeltjes. Bij het eindpunt aangekomen zal er iets te drinken met wat lekkers klaarstaan.
I.v.m. de coronamaatregelen moeten wij registreren wie er meedoen aan de fietstocht. Wanneer je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar ontmoetingen@pwgdeweide.nl. Aanmelden kan tot en met dinsdag 8 juni.

Uiterlijk zaterdag 12 juni ontvangen de deelnemers aan de fietstocht van ons een mail met de exacte vertrektijd. Vermeld bij je aanmelding het aantal personen (inclusief het aantal kinderen) en je mailadres.

Wij hebben er zin in en hopen dat we elkaar volgend seizoen weer op de gewone manier kunnen ontmoeten!
Een hartelijke groet van Team Ontmoetingen,
Alida Jansen, Grietje Nijmeijer en Jacqueline Wolthers
Tel. 0528 274071

%d bloggers liken dit: