Datum/Tijd
Date(s) - 24/09/2022
11:00 - 15:30

Categorieën


Tot nadere kennisgeving weer open!!

Hoogeveen – Voor wie niet zo handig is maar wel iets heeft dat kapot is. Is er elke 4e zaterdag van de maand tussen 11 tot 3 een Repair Café. In Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Een van de 16 vrijwilligers zijn u graag van diens om uw meegenomen kapotte voorwerp te proberen te repareren. Er kan niet altijd worden gegarandeerd dat reparaties lukken maar de vrijwilligers doen vanzelfsprekend hun uiterste best.

Bent u tevreden? Dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage om daarmee nog het ontbrekende gereedschap aan te schaffen om u zo nog beter te kunnen helpen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk elke zaterdag ook gewoon geopend.

Enkele algemene voorwaarden:

  1. Neem niet meer dan twee te repareren artikelen mee.
  2. Broeken korter  maken: Speld eventueel zelf de gewenste lengte af of het aantal ingekorte centimeters aangeven bij een van de vrijwilligers. Een kapotte rits vervangen: Zou u thuis de oude rits willen verwijderen? Als dit zelf niet lukt helpen een van de vrijwilligers u graag. Neem zelf een vervangende rits mee!
  3. Kom niet met artikelen zoals  bezwete blouses en broeken,  vette frituurpannen en stofzuigers met volle stofzuigerzakken. (Bij individuele beoordeling van de vrijwilliger kan reparatie geweigerd worden)
  4. De activiteiten in het Repair Café worden gratis en op vrijwillige basis uitgevoerd door de aanwezige vrijwilliger.
  5. Reparaties worden zo veel mogelijk uitgevoerd door de bezoekers zelf, zo nodig met hulp van de vrijwilliger.
  6. Noch de organisatoren van het Repair Café, noch de vrijwilliger zijn aansprakelijk voor schade als gevolg van verstrekte reparatieadviezen of -instructies, voor schade aan de ter reparatie aangeboden voorwerpen, voor gevolgschade of voor andere schade die het gevolg is van activiteiten in het Repair Café.
  7. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers, zekeringen, kant en klare kniestukken of applicaties dient apart te worden betaald.
  8. Bezoekers die kapotte voorwerpen aanbieden ter reparatie, doen dat op eigen risico. De vrijwilligers geven geen garantie op de met hun hulp uitgevoerde reparaties en zijn niet aansprakelijk als voorwerpen die in het Repair Café zijn gerepareerd, thuis toch niet blijken te functioneren.
  9. De vrijwilligers behouden zich het recht voor om bepaalde voorwerpen niet te repareren. De vrijwilligers  zijn niet verplicht om gedemonteerde apparaten die niet gerepareerd kunnen worden, weer in elkaar te zetten.
  10. De bezoekers van het Repair Café zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes afvoeren van kapotte voorwerpen die niet konden worden gerepareerd. Om lange wachttijden te voorkomen, wordt bij drukte maximaal één kapot voorwerp per persoon bekeken. Voor een volgend voorwerp sluit de bezoeker weer achter in de rij aan.

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: