Datum/Tijd
Date(s) - 11/12/2021
19:00 - 21:00

Categorieën


Kaartverkoop vandaag gestart
HOOGEVEEN – The Wild Romance van Herman Brood keert zaterdag 11 december 2021 terug naar Het Podium in Hoogeveen. Ook anno 2021 laat Nederlands enige, echte rock-‘n’-roll band in binnen- en buitenland nog menig muziekhart sneller kloppen. Na hun fantastische show in 2018 keren de rockers dit najaar terug in Het Podium, met nieuwe songs op zak. Kaarten voor het concert van de Wild Romance zijn vanaf vandaag in de verkoop en verkrijgbaar via hetpodium.nl.

Herman Broods Wild Romance
Wie Wild Romance zegt, denkt meteen aan de gouden periode eind jaren ’70, begin ’80. De tijd van seks, drugs en rock-‘n’-roll waarin Herman Brood met zijn band legendarische hits scoorde. Maar ook nu is de band nog steeds springlevend. Wild Romance heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten. De mannen doken de studio in en spelen tijdens hun najaarstournee nieuwe songs én natuurlijk die legendarische Brood-hits, zoals Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever.

Nog altijd is de Wild Romance een absolute live-sensatie, aangevoerd door de fantastische, venijnig riffende gitaristen David Hollestelle en Dany Lademacher. Otto Cooymans, Edgar Koelemeijer, Gee Carlsberg en Bas Jan ’t Hoen maken de topband compleet.

CoronaCheckapp
Per 25 september werken Het Podium en De Tamboer in Hoogeveen met de CoronaCheckapp. Hierdoor wordt het mogelijk om weer 75% van de normale capaciteit publiek te ontvangen in het poppodium.