Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2017
21:15 - 23:15

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen Drive into the movie vindt plaats op vrijdag 21 april 2017 op het Beukemaplein te Hoogeveen. Aanvang 21:15 uur. Binnenkomst op het terrein is mogelijk vanaf 20:00 uur tot uiterlijk 21:00 uur. Wij verzoeken u om tijdig te komen in verband met het plaatsen van de auto’s op het terrein. Uw plaats op het terrein wordt bepaald op basis van de volgorde van binnenkomst.

Grease
Tijdens het evenement Drive into the movie wordt de film Grease gedraaid. Bekend en geliefd onder jong en oud!

Grease: het verhaal over tieners Danny en Sandy. Samen beleven zij een romantische zomer. Wanneer het nieuwe schooljaar begint laten stoere Danny en brave Sandy hun gevoelens niet zien aan hun vriendengroepen: de T-Birds en de Pink Ladies. Het gevolg? Teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Tot de danswedstrijd, welke Danny en Sandy weer bij elkaar brengt. Maar niet voor lang… Sandy verandert langzaam van een braaf schoolmeisje tot een sexy vamp…

Meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van tickets is te vinden op de website driveintothemovie-nl.webnode.nl. Ook is ‘‘Drive into the movie’’ te volgen op social media om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Jong Ondernemen
SEB is opgezet in het kader van het studieonderdeel Jong Ondernemen. Jong Ondernemen maakt onderdeel uit van de tweejarige opleiding Associate Degree Leisure Management van Stenden Hogeschool in Emmen. In het eerste jaar van deze opleiding zetten studenten een eigen onderneming op. De focus van de opleiding ligt op het leren organiseren van evenementen. Op dinsdagavond 11 april kan er bij Stenden Hogeschool Emmen kennis worden gemaakt met de opleiding.

‘‘Drive into the movie’’ wordt gesponsord door:
Wouko Snijder Rijopleidingen, Ter Wolde Renault, Bolkesteijn Infrastructuur B.V., Liemburg Paard & Kracht, Rabobank Zuidwest-Drenthe, Camping tussen de wieken, La Brochette, MT Professional Devices B.V., Autoprofi, Dierenartsenpraktijk Beilen, J-sketch, Snackbar Frank, Autobedrijf Heuvelman, Schilderbedrijf Sok, Café de Majesteit, Osteopathie voor paard en hond, Charm-ing en Nbk it.

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: