Datum/Tijd
Date(s) - 10/04/2016
10:00 - 13:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Beste ouders/verzorgers,
Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Michelle Voerman en studente pedagogiek aan hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens mijn praktijkwerk heb ik te maken met kinderen uit het AZC.

Ik heb vernomen dat de jeugd in het AZC een enorm te kort heeft aan activiteiten. Daarom heb ik het initiatief genomen om, in samenwerking met Stephanie Komduur (Organisatorisch Jeugd Coördinator) een vriendschappelijk mix toernooi te organiseren voor de spelers van het AZC en voor De Weide, teams A t/m D. Wat ik erg belangrijk vind, is dat de spelers van het AZC door middel van dit leuke toernooi, in contact kunnen komen met Nederlandse spelers. Wie er wint is zeker belangrijk, maar niet het belangrijkste. Het gaat er vooral om dat iedereen plezier heeft!

Natuurlijk mogen alle spelers een vriend of vriendin meenemen. Hij of zij moet dan wel in de aanmelding vermeld worden. Ongeveer een week van tevoren stuur ik een mail rond waarin de teamindeling staat, hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met vrienden of vriendinnen.

Kleding
Om de spelers van het AZC mee te kunnen laten doen aan het toernooi, hebben ze natuurlijk sportkleding nodig. Waarschijnlijk beschikken zij hier niet over, maar dit kunnen we gezamenlijk oplossen. Het zou heel fijn zijn als er mensen zijn die nog wat oude sportkleding hebben liggen, dit willen schenken. Hier kunnen ze dan gebruik van maken tijdens het toernooi en waarschijnlijk in de toekomst wanneer ze een sport willen beoefenen. Zaterdag 26 maart zullen Stephanie en ik de kleding gaan verzamelen in de kantine.

Met vriendelijke groet,
Michelle Voerman en Stephanie Komduur

(Bericht vanaf de site van V.V. De Weide)

 

Door Henk Boer

Geef een reactie