© foto Twitter

Hoogeveen – Komende zaterdagmiddag 3 februari kunt u tussen 13 en 14 uur luisteren naar een opgenomen gesprek met Ewout Klok. Hij behoeft eigenlijk nauwelijks introductie, want bijna iedereen in Hoogeveen kent hem.

Ewout is een rasechte Hoogevener, die het bedrijf met o.a. een tankstation en een wasserette van zijn vader heeft overgenomen. Hij vertelt over de ontwikkelingen in de bedrijven. Vele mensen kennen hem misschien niet van zijn optreden in het “Lagerhuis”, een programma waar mensen hun mening geven over aangereikte onderwerpen. Het programma is niet meer op de t.v. te zien, maar wordt nog wekelijks via de radio te uitgezonden. Ewout vertelt over zijn ervaringen.

Ook zet hij zich in voor startende ondernemers in Hoogeveen en misschien kennen sommigen hem nog van de jaren die hij in de gemeenteraad van Hoogeveen als fractievoorzitter van de VVD heeft gezeten.

Ewout is een gemakkelijke prater. Als je hem een halve vraag stelt, dan geeft hij een volledig, uitgebreid antwoord. Luister zaterdagmiddag maar. Het gesprek wordt een paar keer onderbroken door muziek.

Het interview is afgenomen door Wim Oosting en Edith Hurenkamp had de techniek in handen.

Radio Hoogeveen vindt u op 106.8 Fm in de ether en 104.1 Fm op de kabel