HOOGEVEEN – Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers exposeert momenteel in het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos (NNCZ) aan de Valkenlaan 5 in Hoogeveen. De expositie zal tot en met eind maart 2019 te zien zijn.

foto: Anne C.R. Kuipers © De Olde Kene

Anne C.R. Kuipers is geboren in Borger en vanaf 1982 woonachtig in Hoogeveen. Van jongs af aan is hij erg geboeid door de natuur. Hij fotografeert regelmatig in de prachtige natuurgebieden en landschappen zoals het Mantingerveld, Dwingelderveld, het Zwarte Gat bij Zuidwolde, de Boerveense plassen, de Olde Kene, recreatiegebied Schoonhoven en ook in en rond Hoogeveen op de bijzondere mooie plekjes.

De foto’s zijn niet op de computer bijgewerkt, Anne probeert zoveel mogelijk het resultaat tijdens het maken van de foto te bepalen. Ook in de Hoogeveense Courant op Weerplaza, Buienradar en tv Drenthe zijn regelmatig foto’s van hem te zien. Sinds oktober dit jaar staan er ook drie foto’s van Anne Kuipers in de nieuwe Drentse Scheurkalender. U bent van harte welkom om de expositie te bekijken. De natuurfotograaf hoort of leest graag uw mening over de getoonde foto’s.

foto: Anne C.R. Kuipers © Hertenkamp Wolfsbos
foto: Anne C.R. Kuipers © Zonsopkomst Dwingelderveld

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: