Hoogeveen – Van 24 tot en met 27 december houdt Family Radio weer zijn jaarlijkse Kerstmarathon net als de voorgaande jaren ook bij Postduivenvereniging. Ook dit jaar wordt de studio weer bezocht door veel artiesten die een optreden zullen verzorgen.

kerstposter-familyradio

Maar liefst negen DJ’s gaan er voor zorgen dat er tijdens de marathon 24 uur per dag muziek te horen zal zijn. Al jaren vraagt Family Radio bij Agentschap Telecom een evenementenvergunning aan en dit jaar hebben ze de frequentie 105.6 FM toegewezen gekregen om op te draaien. Daarnaast draait Family Radio legaal via internet waar maximaal 200 luisteraars via de live stream mee kunnen luisteren.

Artiesten op Eerste en Tweede Kerstdag
Op eerste Kerstdag treden Debby Sprenkels, Margrietha en Dennis op. Op Tweede Kerstdag treden Nathalie, Rick Prijs en Jouke op. Een ieder die deze artiesten eens wil zien optreden is van harte welkom bij PV Keer Weer aan de Achteromsedijk 8b. Helaas zijn de tijden van de optredens nog niet bekend maar de entree is gratis dus u kunt de studio ten aller tijden bezoeken. En zoals alle jaren zal waarschijnlijk ook dit jaar een (on)bekende zanger of zangeres onaangekondigd de studio bezoeken voor een optreden.

Door Henk Boer

Geef een reactie