Hoogeveen – Op vrijdagavond 27 oktober kunnen jongeren van 12 t/m 16 jaar losgaan in De Tamboer tijdens de Halloween Neon Party van 19.30 tot 23.30 uur. Het wordt een groot feest met blacklights, freaks en natuurlijk toffe muziek. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Foto: ww.dreamstime.com

DJ Onur Reyez zal zorgen voor beats waarop iedereen los kan gaan. Hij draait heel breed, en vooral dansbare muziek. De DJ zit inmiddels zes jaar in het vak en draaide zelfs al in Paradiso. De neonverlichting en glowsticks maken de sfeer helemaal compleet. Bezoekers kunnen kleding in het wit, zwart of neonkleuren aandoen voor een extra gaaf effect in de verlichting.

Op 27 oktober lopen er freaks rond in Hoogeveen die mensen in het centrum de stuipen op het lijf jagen. Zij zullen ook de Halloween Party onveilig komen maken. Het wordt een avond om niet snel meer te vergeten. De Teenage Party is een alcoholvrij feest in De Tamboer voor iedereen van 12 t/m 16 jaar.

%d bloggers liken dit: