Hoogeveen – afgelopen zaterdag 17 september vond de officiële opening van het Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel plaats. De feestelijke dag werd samen met andere organisaties die de wijk Krakeel een warm hart toedragen en buurtbewoners georganiseerd en gevierd.

Ook komt met deze opening na vijftien jaar een einde aan het Wijkontwikkelingsplan (“WOP Krakeel”) voor Centrumgebied Krakeel.

Samen van waarde
De nieuwe locatie, die onderdeel is van de NNCZ, biedt ruimte aan 18 inleunwoningen en 36 zorgappartementen, en richt zich op kleinschalig wonen. Dit houdt in dat bewoners desgewenst in een kleine woongroep gezamenlijk eten en de dag doorbrengen. Het Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel zoekt zoveel mogelijk de verbinding met de wijk.

De afgelopen week hebben de eerste bewoners van de inleunwoningen hun intrek in het gebouw genomen en afgelopen zaterdag heeft er een grote schoonmaakdag plaatsgevonden waar medewerkers, vrijwilligers en familieleden van cliënten samen de schouders eronder hebben gezet om het gebouw schoon te krijgen.

open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-10-1open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-12-1 open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-11-1 open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-06-1 open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-03-1 open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-02-1 open-huis-jannes-van-der-sleedenhuis-krakeel-01-1

Geef een reactie