HOOGEVEEN – Het is een primeur voor Kunsten op Straat, maar ook voor Hoogeveen. Nog nooit eerder had de stad een internationaal straattheater van dit formaat. Het straattheaterfestival is een initiatief van de marketingcampagne Hi Hoogeveen.

Het wordt een dolle boel tijdens het festival Kunsten op Straat op zaterdag 8 juni in de binnenstad van Hoogeveen. Je zult er vreemde types tegenkomen zoals bijvoorbeeld Funny Freak. Als rattenvanger van Hamelen trekt Funny Freak met zijn kar door de straten van Hoogeveen op zoek naar de ideale kandidaat voor zijn Funny Freak Show. Heb jij ambities om circusclown te worden? Grijp dan je kans en kom naar de mobiele freak show. De optredens van Funny Freak zijn van 13.00 – 13.15, 14.00 – 14.15, 15.00 – 15.15 en 16.00 – 16.15 uur (locatie 1).

Ook poppentheater zijn te zien tijdens het festival Kunsten op Straat op zaterdag 8 juni in de binnenstad van Hoogeveen.
Dit keer echter geen Jan Klaasen en Katrijn maar een mobiel poppentheater. De Contes d’Asphaldt trekt met haar levensgrote drakenfiguur Octaaph door de straten van Hoogeveen.

Kunsten op Straat gaat voor het eerst de Overijsselse grens over. Sinds dit jaar zijn we namelijk ook te zien in Drenthe. Hoogeveen maakt op 8 juni kennis met de reuring die de straatartiesten teweegbrengen. Met 15 topacts van (inter)nationale

Voor meer informatie klik hier

Geef een reactie