Hoogeveen – Aanstaande vrijdag staat in Het Podium de Hoogeveense voorronde van ‘Speakers mer Kopp’n’geprogrammeerd. Om de Hoogeveense jeugd kennis te laten maken met Het Podium en de bands te voorzien van een enthousiast publiek hoeft er voor dit minifestival geen entree worden betaald.

Het publiek kan genieten van optredens van: Animal Antics (Hoogeveen), ROO (Meppel), Mary Confurius (Hoogeveen), Pulse (Bovensmilde), The Woodies (Assen) en Nowadays (Assen/Bedum).animal antics

Veel nieuw talent meldt zich voor festival
Welke Drentse acts spelen na de zomer tijdens het festival Speakers met Kopp’n in Emmen? Dat wordt de komende weken duidelijk tijdens de regioshowcases van het festival.
Tijdens drie voorronden, in Het Podium in Hoogeveen (19 juni), Goeroe in Schoonebeek (27 juni) en Dock 44 in Meppel (28 juni), wordt duidelijk welke acts zich weten te plaatsen voor het festival.

Voor deelname aan de showcases hadden zich 31 acts gemeld. Daaruit is een voorselectie gemaakt en daar zijn 18 acts uitgekomen die mogen aantreden tijdens één van de voorronden.

Showcases
Tijdens de eerste showcase in Het Podium te Hoogeveen spelen: Animal Antics (Hoogeveen), ROO (Meppel), Mary Confurius (Hoogeveen), Pulse (Bovensmilde), The Woodies (Assen) en Nowadays (Assen/Bedum).

De tweede showcase is in Goeroe te Schoonebeek met: The Sensational Second Cousins (Klazienaveen), Wolftone (Emmen), Broken Benn (Odoorn), Rosella Stone (Emmen/Leeuwarden), The Cold Whisper (Emmen) en Hot Fuse (Emmen).

In Dock 44 te Meppel vindt de laatste showcase plaats met optredens van: Timo de Jong (Meppel), Miscall (Klazienaveen), Ruud Fieten (Meppel), Semantic Drift (Emmen), Nathan Green (Assen) en T/M (Meppel).

Door Henk Boer

Geef een reactie