Politiek

Fiets op 3 maart mee met de ChristenUnie!

HOOGEVEEN – Zaterdagochtend 3 maart 2018 bent u van harte welkom mee te doen aan een fietstocht met ChristenUnie Hoogeveen. Altijd al per fiets willen zien hoe mooi de dorpen en de diverse recreatie mogelijkheden in onze gemeente zijn?

Eigen: Foto

Waarom de ChristenUnie Hoogeveen tot fietsgemeente van Drenthe wil maken? Nieuwsgierig naar de Hoogeveense Praam, Tiendeveen, Golfbaan Martensplek, Minicamping Schonewille of de sluis in Noordscheschut? Fiets dan met ons mee!

Met een deskundige gids fietsten we een mooie route van 24 kilometer. De start is om 10.00 uur bij het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Daar zal naar verwachting rond 13:00 uur de tocht ook weer eindigen. Tijdens het fietsen en de tussenstops is er gelegenheid om met fractieleden van gedachten te wisselen over de lokale politiek en/of de komende verkiezingen. Voor wat lekkers onderweg wordt gezorgd. Deelname is gratis. Opgeven kan tot dinsdag 27 februari 2018 door een mail te sturen naar Brenda Eekhof via b.eekhof@yahoo.com Bij slecht weer gaat de fietstocht niet door. De deelnemers worden dan per mail op de hoogte gebracht.

Geef een reactie