HOOGEVEEN – Door Corona leek het evenement eerst niet door te gaan, maar wat is de organisatie blij dat er aanstaande vrijdag en zaterdag in en rond Hoogeveen gefietst gaat worden. De tickets gaan hard en bijna alle beschikbare plaatsen voor het fietsevenement zijn gereserveerd. Het weer lijkt mooi, de routes zijn verkend, het vermaak is geregeld, de hapjes geproefd kortom er kan gefietst en genoten worden.

De start is dit jaar bij theater De Tamboer en dus middenin het centrum van Hoogeveen. De deelnemers vertrekken vanuit de tuin van De Tamboer, te bereiken via de artiesteningang aan de achterzijde. Op vrijdag gaat de route richting Drijber en op zaterdag richting Ruinen. Elke dag zijn er routes van 30 en 40 kilometer met onderweg vermaak in de vorm van muziek of theater. Daarnaast worden er lekkere kleine hapjes aangeboden maar dit jaar ook voor het eerst ook een wat grotere warme hap.

Corona regels
Corona zorgt echter wel voor strengere regels: deelnemers moeten zich van te voren aanmelden. Dit kan voor de route op vrijdag nog tot donderdagmiddag 14.00 uur en voor de route op zaterdag nog tot vrijdagmiddag 14.00 uur via de website: www.trappenhappenstappen.nl. Aanmelden kan in tegenstelling tot voorgaande jaren niet op de dag zelf. Trots meldt de organisatie dat het evenement bijna vol zit en dat deelnemers die nog willen meefietsen zich snel moeten aanmelden, want vol is dit jaar echt vol.

Fietsen en genieten
Voor het evenement zijn weer mooie routes samengesteld en de organisatie denkt zelfs te kunnen verrassen met een gedeelte wat bij weinig mensen bekend zal zijn. Fietsen en genieten, dat is het waar het volgens de organisatie om draait en dat moet zoals het nu lijkt zeker goed komen.

Geef een reactie