Foto: Kim Stellingewef

Na vijf mooie edities heeft het bestuur van Fietsfestival Drenthe besloten om helaas met het festival te stoppen.

Fietsfestival Drenthe, voorheen Trappen, Happen & Stappen, was een jaarlijks terugkerend fietsfestival in Hoogeveen en omstreken. Jong en oud genoot één, twee of drie dagen lang van mooie fietsroutes en een gezellig festivalprogramma vol muziek, entertainment en lekker eten.

‘’We vinden het erg jammer dat we deze keuze hebben moeten maken’’ laat het bestuur weten. ‘’Wij willen alle organisatoren, sponsoren, vrijwilligers en vooral alle deelnemers van harte bedanken voor alle leuke, mooie en gezellige jaren. Wij hopen dat iedereen er alle jaren net zo van heeft genoten als wij’’.

Het bestuur van Fietsfestival Drenthe ziet in de toekomst graag een nieuw initiatief opstaan die met frisse inzichten en inspiratie een mooi nieuw fietsevenement in Hoogeveen weet te organiseren. Tot slot heeft het bestuur nog een korte boodschap aan iedereen: blijf vooral fietsen in Hoogeveen en de omgeving. Fietsfestival Drenthe had ieder jaar mooie routes uitgestippeld, maar er zijn nog zeker veel meer mooie plekken te ontdekken.

Foto: Kim Stellingwerf

Geef een reactie