Hoogeveen – Vanavond was het zover, even na zessen gingen de deuren op slot. Voor een grote metamorfose die de komende 14 dagen zal plaats vinden. Voor een hypermoderne Jumbo supermarkt in de Tamboerpasage 1. Van 14 juni tot 29 juli is de supermarkt gesloten.

verbouwing-jumbo (09)-1
Nog even de laatste voordeeltjes binnen halen.

Vandaag ondervonden de klanten van de supermarkt dit al, met aanbiedingen van 50 % kortingen, gedeeltelijke lege schappen en aangevoerde kratten, waar de duurzame levensmiddelen in worden bewaard.

De bedrijfsleider laat weten” we zijn met zo’n 135 mensen, bezig om de hele winkel tegen 9 uur leeg te hebben. Om zo met de vloer te beginnen waar de nieuwe vloertegels op komen.

Filiaalmanager Jan Sieders is trots: “Het wordt een prachtige winkel. Ik kijk ernaar uit om inwoners van Hoogeveen en omgeving hier te verwelkomen. Uiteraard gaan we ook in de verbouwde winkel weer verder met streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We merken dat klanten Jumbo als prettig ervaren, dat kan na de verbouwing alleen maar nóg beter worden. Niet voor niets is Jumbo door Gfk in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

verbouwing-jumbo (12)-1
De vriendelijke dames van de Jumbo supermarkt die ons vriendelijk uitzwaaien.

Door Henk Boer

Geef een reactie