HOOGEVEEN – Ook deze maand is er weer één “Foto van de maand” Gekozen, waarin Foto Anno Bakker op de gelijknamige Facebookpagina de leukste ingezonden foto uitzocht, die daar worden/werden geplaatst. Deze keer kreeg Alie van Gijssel haar eeuwige roem, met de foto “De parende kikkers” een teken naar het voorjaar?”.

De beoordeling van het juryrapport luide als volgt: ‘Echt één bijzondere kiek die Alie van Gijssel, maakte met de parende kikkers. En toepasselijke foto voor en in deze tijd. Dit was de motivaties voor fotograaf Anno Bakker, deze foto te kiezen als “Foto van de maand”.

Alie van Gijssel krijgt haar eeuwige roem, en de foto wordt één maand geëxposeerd in de etalage bij de fotograaf aan de Schutstraat. Na afloop kan zij haar foto gratis afhalen in een formaat van 30 x 40 in de winkel.

Even voor de kenners onder ons:
Deze prachtige foto, van de parende kikker is gemaakt met de Panasonic G80 en de Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm.

Ook u kunt deelnemen aan de “Foto van de Maand” plaats uw eigen gemaakte foto op de Facebookpagina van “Foto van de Maand”

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: