Kerkdiens met medewerking van het G Orkers van Wilhelmina in De Opgang.

Hoogeveen – Op vrijdagavond 3 november verzorgt het G-orkest van de christelijke muziekvereniging Wilhelmina, een gratis concert. In het Wilhelmina Muziek Centrum aan de Groenewegenstraat 27b (achter Praxis) in Hoogeveen.

Het G-orkest staat onder leiding van haar nieuwe dirigent Henk Askes. De G-muzikanten treden regelmatig op, onlangs nog in de P.K.N.-kerk in Alteveer, in Hoogeveen samen met het Hoogeveen Christelijk Mannenkoor, en oktober jongsleden in een tent op de Hoofdstraat samen met de boerenkapel van Wilhelmina.

Het orkest heeft 25 muzikanten met een lichamelijke- en/of een geestelijke beperking. Muzikale gasten zijn leden van het amusementskoor Hoogeveen. Zij traden al eerder op met het G-orkest en het is de eerste keer dat het G-orkest kennis maakt met hun nieuwe dirigent, Herman Veltrop.

De twee nieuwe dirigenten geven samen leiding aan het concert, dat is natuurlijk wel even wennen. Maar Henk Askes en Herman Veltrop hebben er alle vertrouwen, dat het goed komt.

Het concert begint om 19.30 uur. In het Wilhelmina Muziek Centrum aan de Groenewegenstraat 27B te Hoogeveen. (Achterzijde Praxis)

Geef een reactie