Hoogeveen – Op woensdag 20 december jl. ontvingen dichters Delia Bremer en Tjaard Imbos van het Leefbaarheidsfonds een cheque ter waarde van € 350,- voor het gedichte pad Tramlijntje in Wolfsbos. De uitreiking vond plaats in d’Olde Bieb in Wolfsbos.

Om een verbinding te maken tussen het gedichte pad bij het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos en Poëzie langs de Vaart wordt het gedichte pad Tramlijntje gerealiseerd. De initiatiefnemers zijn verheugd over deze prachtige bijdrage die zij goed kunnen gebruiken.

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in
hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Met ingang van 2018 is het Leefbaarheidsfonds op zoek naar een nieuwe penningmeester en als uitbreiding voor het bestuur ook naar een fondsenwerver. Heeft u zin in deze uitdaging? Voor meer informatie: kunt u terecht bij voorzitter van het Leefbaarheidsfonds Jan Ballast, via e-mail: jan71.ballast@gmail.com of bekijk de vacatures op www.vrijwilligershoogeveen.nl.