HOOGEVEEN – Bijvoorbeeld een lamp, strijkijzer, wekkerradio, boormachine, mixer, föhn, broodrooster of kruimeldief die het niet meer goed doet, een bloes met een losse naad of broek die te lang is? Wat moet u er nog mee? Naar het Repair Café!

De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen staan zaterdag 29 juni al voor de 76ste keer voor u klaar om te proberen kapotte artikelen te repareren. U kunt met één artikel komen en heeft u daarna nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw melden bij de Repair Café Gastvrouw. Wilt u alstublieft met een schoon artikel komen en niet met bijvoorbeeld. een broek vol vlekken of een vette frituurpan? Wilt u graag hulp om bijvoorbeeld. een lange broek in te korten? Dan s.v.p. de gewenste lengte zelf afspelden of het aantal in te korten cm aangeven. En hulp gewenst bij het inzetten van een nieuwe rits die u zelf meeneemt? Dan graag zelf de oude rits al uit het kledingstuk halen. Bent u na afloop tevreden over de hulp of het advies, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Het Repair Café is zoals elke laatste zaterdag van de maand van 11 tot 3 uur in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2, Hoogeveen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: