HOOGEVEEN – Oktober is een leuke maand voor senioren in de gemeente Hoogeveen. Er zijn twee activiteiten waar je aan mee kunt doen. Op 6 oktober is er een evenement in de Tamboer met de naam: Senioren aan zet!

Je kunt daar gezellig andere mensen ontmoeten en meepraten over verschillende onderwerpen. De organisatie wil graag weten wat jij vindt van wat er allemaal gebeurt in de gemeente, en wat je nog mist. Bijvoorbeeld over wonen, vrije tijd, vervoer en sport.

Er is ook een Senioren Info Markt met allerlei stands. Je kunt daar informatie krijgen over sporten voor senioren, valpreventie, openbaar vervoer, zorgmakelaars, ANWB en nog veel meer. Ook zijn er bedrijven die je iets kunnen vertellen over toerisme, recreatie en vervoersmogelijkheden.

Het programma begint om 10.00 uur, maar je kunt al vanaf 9.45 uur binnenlopen. Om 12.30 uur is er een gratis lunch voor iedereen. Het evenement wordt officieel geopend door iemand van het gemeentebestuur.

Op 11 oktober is er een Verkeerstheaterquiz in het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat. De quiz heet: ‘Hoe zat dat ook alweer’?. Je gaat samen met andere senioren terug in de tijd en test je kennis over het verkeer. Het is een gratis bijeenkomst, met koffie, thee en wat lekkers! Meer informatie over deze quiz volgt half september.

Wil je meer weten over deze activiteiten? Houd dan de websites en de sociale media van de organisatoren in de gaten. Ze beginnen in september met meer informatie te geven.

Geef een reactie