HOOGEVEEN – 10 juni 2022 – Op de Buizerdlaan, de Lomanlaan en de Boekweitlaan in Hoogeveen wordt veel te hard gereden. Dat levert levensgevaarlijke situaties op. De gemeente wil deze straten veiliger maken. Wethouder Derk Reneman van verkeer en vervoer wil daarvoor samen met de buurtbewoners plannen maken. Hij wil graag een werkgroep waarin buurtbewoners zitten.

‘Dan kunnen we met deze werkgroep overleggen. En dan hoop ik dat we snel de plannen kunnen laten zien die we samen hebben gemaakt’, zegt wethouder Reneman. Het gaat om het bedenken van verkeersmaatregelen om de straten veiliger te maken, zodat er niet meer zo hard kan worden gereden.

De gemeente wil graag een werkgroep samenstellen van twaalf leden uit de drie straten en de buurten daaromheen. Wie zitting wil nemen in de werkgroep kan zich aanmelden door een mail te sturen naar projectenHoogeveen@dewoldenhoogeveen.nl. Dat kan tot dinsdag 28 juni. Als er meer dan twaalf geïnteresseerden zijn, dan selecteert de gemeente op basis van spreiding, zodat alle drie straten zijn vertegenwoordigd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: