ELIM – Een voorbeeld van een echtpaar uit Utrecht dat zich uitstekend wist aan te passen en zeer geliefd wist te maken binnen en buiten seniorencomplex De Wiekswal. Jannie en Gerard zijn vandaag, 28 december, precies 60 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt en nog steeds gelukkig getrouwd.


Een stel met het hart op de juiste plek en oog voor de medemens. Gerard heeft Jannie, hoe toepasselijk, gespot in de bloemwinkel van Bothof. Geen wonder dat ze tot de dag van vandaag gek op bloemen zijn. Ze wonen nu ruim drie jaar in ons mooie Elim en het is net of het nooit anders is geweest.

Gerard is eigenlijk een beetje de onofficiële huismeester van De Wiekswal. Hebben de bewoners een klusje of een vraag, bij Gerard kloppen zo nooit tevergeefs aan.

Samen hopen ze nog heel lang te mogen genieten van hun mooie appartement in Elim. Gerard en Jannie, van harte gefeliciteerd namens De Wiekswal en heel Elim. We hopen jullie nog lang in ons midden te hebben! Vanmiddag werd het echtpaar bezocht door fotograaf Henk Boer van de Hoogevener.nl die een paar leuke plaatjes schoot van dit jubilerende echtpaar.

Door Henk Boer

Geef een reactie