HOOGEVEEN/PESSE – Vrijdagmiddag 25 januari was er een sponsormiddag voor de sponsoren van het GigaGfestival in Het Klooster van hoofdsponsor De ZorgZaak in Hoogeveen.

Hier werden de sponsoren bijgepraat over de ontwikkelingen met betrekking tot het speciale festival voor mensen met een beperking en hun familie. Dit jaar wordt het festival voor de 12e keer georganiseerd door de Stichting AJB. Het feest vindt weer plaats aan de Hendrik. Reindersweg in Pesse op donderdag 23 mei. In 12 jaar tijd zijn de bezoekersaantallen gestegen van 400 naar 1700, een resultaat waar de organisatie trots op is.

Voor dit jaar heeft de organisatie de volgende artiesten kunnen contracteren. Evert Baptist, Belinda Kinnaer, Rene Karts, Mooi Wark en Gerard Joling. Vanaf 18.30 zullen De Knollenplukkers uit Ruinen de bezoekers ontvangen met een vrolijke noot bij de ingang van de tent.

Een grote groep vrijwilligers zal de organisatie weer bijstaan om het hele festival in goede banen te leiden. Kaartverkoop de nadere informatie staat op de site www.gigagfestival.nl

Geef een reactie