Hoogeveen – Geert van Duinen 26 jaar, docent lichamelijke opvoeding en woonachtig in Assen, is voor het komende seizoen (2014/2015) de nieuwe trainer/coach van HZVV 2. Geert van Duinen is in het bezit van trainersdiploma TC2 en heeft al enige jaren ervaring als trainer van jeugdelftallen. Na de B1 en A1 van CVVB te hebben getraind is hij in 2011 overgestapt naar Achilles 1894 uit Assen. Hier heeft hij vier jaar de functie Hoofd Jeugd trainer vervuld. Na vier jaar de A-1 van de club uit Assen, te hebben getraind, uitkomend in de 3e divisie jeugd, vond het Geert het tijd voor een nieuwe stap.

Geert is een ambitieuze jonge trainer, die de stap naar de Senioren zeker als een vooruitgang ziet. Zijn ambitie in de nabije toekomst is het behalen van het trainersdiploma TC1 en het zelfstandig trainen van een eerste elftal. Het trainerschap van het tweede team van HZVV ziet hij als een eerste stap in zijn trainersloopbaan naar de functie van Hoofdtrainer.

De voetbalvisie van trainer van Duinen past prima binnen de HZVV visie over voetbal. Geert geeft aan, de nadruk te leggen op een goede organisatie van het elftal, waarbij het moet draaien om hét voetbal. Investeren in je eigen speelwijze, het continu verbeteren /ontwikkelen van je eigen spel. De wil om te winnen en plezier in het voetbal combineren!

Het bestuur van HZVV, laat bij monde van haar voorzitter Jan Stam weten, bijzonder blij te zijn met de komst van Geert van Duinen. Ook de technische commissie en Karlo Meppelink, hoofdtrainer, kijken er naar uit met Gert te mogen samenwerken.

Door Henk Boer

Geef een reactie