HOOGEVEEN – Vrijdagavond is vanuit ruim 500 huiskamers in Hoogeveen en omgeving de Online Open Dag. Van RSG Wolfsbos gevolgd. Leerlingen van groep 7/8 en hun ouders kregen op een bijzondere manier informatie. Over de stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs, het onderwijs en de mogelijkheden binnen RSG Wolfsbos.

Veel positieve reacties
Vanuit huis konden bezoekers op het online platform van de Open Dag hun eigen programma samenstellen. Zo konden leerlingen en ouders kiezen uit presentaties over de verschillende opleidingen. Binnen de school en live-sessies over onder andere zorg en het ICT Lyceum. Ook waren er live-lessen Engels, biologie, wiskunde en geschiedenis te volgen. Vragen die via de chat binnen kwamen werden live beantwoord. Er waren filmpjes te zien over interessante schoolprojecten en vakken die volgend jaar bij de brugklasleerlingen op het rooster staan. De school is blij met het grote aantal bezoekers en de vele positieve reacties op deze bijzondere Open Dag. De livestream van de Online Open Dag van RSG Wolfsbos is terug te kijken via www.wolfsbos.nl

Wolfsbos Live op 2 en 3 februari
Leerlingen uit groep 8 die in de school willen komen kijken om de sfeer te proeven. En het echte schoolleven willen ervaren zijn van harte welkom. Op woensdag 2 februari of donderdag 3 februari tijdens Wolfsbos Live. Aanmelden kan via www.wolfbos.nl.

Geef een reactie