Hoogeveen – Donderdag 5 oktober is een datum wat voor Hoogeveen en omgeving belangrijk is. Start inschrijving Cascaderun, welke in april plaats vindt. Ook dit keer is er weer een Testloop en is er een bijeenkomst voor sponsoren onderlijning van Erben Wennemars. Welke gelijk de kick-off voor de inschrijving heeft verricht.

Wij, Erna Frea Marike en Ria, zijn weer vanuit Hoogezand-Sappemeer en Kropswolde naar Hoogeveen afgereisd. De Testloop bij night is dit jaar later op de avond en de 5 mijl is een afstand wat de dames met gemak aankunnen. Ondanks dat we vroeg aanwezig zijn, de dames moesten ook naar het toilet, verzamelen wij ook in het Postkantoor en nuttigen nog even vooraf een lekker bakkie koffie en thee.

De affiene zorgt voor een gunstige werking bij het hardlopen en we vliegen in een rap tempo de route af. Met ruim 80 lopers komt iedereen met een glimlach over de denkbeeldige finish. Een pracht gezicht al die verlichte lopers. Het inschrijven kan beginnen. We willen iedereen bedanken die deze Testloop mogelijk heeft gemaakt.

Ook dit jaar staan er onder ander. Weer verkeersregelaars voor ons klaar. Zonder vrijwilligers geen loop, dus wilt u ook een steentje bijdragen, meld u aan bij de organisatie. Komende maanden zullen er meer trainingslopen zijn en wie weet komen we weer naar Hoogeveen om in april goed voorbereid aan de start te staan.

Door Henk Boer

Geef een reactie