PESSE – Gisteravond vond ervoor de 13e keer het jaarlijkse Giga g Festival plaats. Na drie jaar van weg geweest te zijn. Dat de populariteit toeneemt is duidelijk. De toestroom van zo’n tweeduizend bezoekers was duidelijk te merken. Vanaf de afrit van de A28 bij Pesse tot aan de feesttent aantoe was het stapvoets rijden.

De ALTIBAND uit Meppel mochten de aftrap geven. De algehele presentatie was in handen van een van de zangers van het duo De Dikdakkers, bekent van Cowboys & Indianen Coevorden en het Vliegerlied.  Als eerst betrad Henk Harders het podium. Met zijn songs, die goed in de smaak vielen bij de fans van de zanger. Toen René Karst zich presenteerde was het helemaal feest met zijn grote hits. Was het deinen en gek doen van het publiek. En tot besluit had René nog een verrassing in putto voor het publiek namelijk het Giga G lied. En song met een daverend succes. Met een onderbreking in de show werd uithanden van de stichting Cascaderun één cheque overhandigd van € 2.000 aan de Stichting AJB.

Na de optredens van Lucas en Gea, en de drie zussen van het trio OG3NE. Die In 2014 de winnaars en de enige groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’ Behaalden.

Jannes mocht het feestje afsluiten met een van zijn grootte hits ‘Zweven naar geluk’ met lichtjes de zaal voorzag. Het wel het sluitstuk van de avond.

HENK HARDERS
DE D!KDAKKERS
LUCAS EN GEA HULSHOF
BELINDA KINNAER
BERT OTTEN
RENÉ KARST
OG3NE

Door Henk Boer

Geef een reactie