Pesse – De organiseert de Stichting AJB organiseert op 18 mei voor de 10e keer het GigaGfestival, De presentatie van die avond is in handen van Wiliam Bossing (Mooiwark).

Bron: YouTuBe

Met een keur aan artiesten, zal het een knalfeest worden. Met optredens van. De Wethouders, Mooi Wark, René Karst, One Two Trio en Frans Bauer.

De feesttent biedt ruimte aan 3000 gasten, voor de bezoekers een ideale ruimte waar voldoende plaats is voor rolstoelers en tafels om te zitten. 1000 bezoekers. Met een zee van ruimte om te parkeren. Er kan voor de deur uitgestapt worden. 

Vanaf 18.30 uur zal het dweilorkest De Knolleplokkers de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met dit orkest mee zingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen! ! Het feest start om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.30 uur. Frans Bauer zal als laatste optreden.

Voor wie:
Voor alle mensen uit het noorden met een beperking. Het is een prachtige gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders of familie. Een ideale gelegenheid voor het klasse feest of als afsluiting van een seizoen van de (zwem-, voetbal-, vrienden) club, vul zelf maar in. Of een keer samen met al je collega’s uit, een personeelsfeest van de dagbesteding etc.

Kaart verkoop:
Koker Visio Hoofdstraat 172 7901 JW Hoogeveen De aanvang van de avonf is om 19.30 uur, afsluiting rond 22.30 uur.

 

De Wethouders
Mooi Wark
René Karst
One Two Trio
Frans Bauer

Foto’s: organiseert de Stichting AJB

Door Henk Boer

Geef een reactie