Hollandscheveld – Jannes kreeg een gouden award voor zijn DVD/CD ‘Jannes Live in GelreDome, 15 jaar Fans & Friends’. Tijdens de live uitzending van RADIONL reikte woensdagmorgen DJ Taeke Wouda een gouden award uit aan de succesvolle zanger.

Op zaterdag 7 oktober jl. vierde Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in een uitverkocht GelreDome in Arnhem. Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam werd het een geweldige muzikale avond! Een groot feest, waarbij Jannes op het podium werd bijgestaan door een 16-koppige band. Van het concert is een registratie gemaakt en de DVD/ CD was vanaf 24 oktober te bestellen. Binnen 3 maanden werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Jannes: “Ik leef nog steeds in een roes. Mijn concert in GelreDome was binnen 3 maanden uitverkocht en nu binnen 3 maanden goud voor ‘Jannes Live in GelreDome’, echt ongelofelijk. Ik had erop gehoopt, dat doe je altijd, maar het is natuurlijk fantastisch om te zien dat het ook echt zo is. Goud!!”

Jannes koppelde een prijs bij het aankopen van zijn cd/dvd. De winnaar werd op gezadeld met een speciale “Jannes Vespa scooter” naar Anja Jacobs uit Coevorden. En de drie speciale Aword naar: Marianne, Bo en Jack.

 

Tekst: Radio NL

Door Henk Boer

Geef een reactie