Bekende YouTubers treden op tijdens Curfew Club
HOOGEVEEN – Vrijdag 26 maart treden bekende Youtubers Niek Roozen, Vincent Visser en Sjaak vanaf 20.15 uur op tijdens de gratis livestream Club Curfew, live vanuit Theater De Tamboer. Ze worden daarbij ondersteund door Giocatori, Caine Paulina en Ruben Visser. Het programma wordt om 20.15 uur afgetrapt door local hero DJ Jay Jermaine. Livestreamtickets zijn nu te reserveren via www.detamboer.nl. De livestream wordt gratis aangeboden aan jongeren in gemeente Hoogeveen en De Wolden door Young De Wolden en Jong Hoogeveen.

Curfew Club
Het livestreamevent voor jongeren is een initiatief van Young De Wolden en Jong Hoogeveen, in samenwerking met Theater De Tamboer. Het evenement is georganiseerd om jongeren tijdens de lockdown een leuke avond te laten beleven, waarbij ze elkaar online kunnen ontmoeten.

Niek en Vincent beantwoorden vragen
Youtubers Niek en Vincent zijn razend populair en werden bekend dankzij hun rollen in Brugklas! Daarnaast waren ze al in vele series en films te zien. Zo had Niek zijn eigen programma Britt & Niek On Topic en speelde hij onder meer in de films Misfit, Vals en Project Gio. Op zijn YouTube kanaal heeft Niek meerdere succesvolle online formats geproduceerd. Hij maakte twee seizoenen Tatta’s Onder De Loep, het satirische format Dubio en Dr Nikkel en de serie Van Plank Naar Kast.

Vincent was onder andere te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als Valentijn en in films als Brugklas De Tijd Van M’n Leven, 100% Coco, Project Gio en De Grote Slijmfilm. Vincent is naast acteren ook veel bezig met het produceren van muziek. Zijn nummers 10K, Subs, Aubergine en Quarantine zijn o.a. op Spotify en Apple Music te beluisteren. Na het optreden van Niek Roozen en Vincent Visser in De Tamboer, beantwoorden de jongens vragen vanuit het publiek. Jongeren kunnen hun vragen aan Niek en Vincent vooraf insturen, meer informatie volgt via detamboer.nl

Stap voor Stap met Sjaak
Mr. Shakes, ook wel bekend als Sjaak, is doorgebroken met rauwe tracks als Ik heb schijt en Wat is er?. Hij was onderdeel van het legendarische project Strijdersysteem en is te horen op een groot aantal partyhits. Bewapend met deze hits verovert hij de Nederlandse podia en zet hij een slopende party set neer.

Na het mega succes van Stap Voor Stap met Kav Verhouzer besloot Sjaak zichzelf 100% te geven voor de samenwerking met Armada en dat resulteerde in tracks als Wifen met Bizzey en Pipperdepap met Tony Junior. Sjaak was vorig jaar ook te zien in de grote bioscopen want hij kreeg een rol in de film De Belofte van Pisa.

Tegenwoordig is hij druk bezig met zijn eigen Youtube-kanaal genaamd SjaakTV. Zijn nieuwste serie Klaas Sjaak, waarin hij op geheel eigen wijze sprookjes vertelt, ging al viral met de eerste aflevering Roodkapje.

Door Henk Boer

Geef een reactie