Hoogeveen – Vrijwilligerscollege Hoogeveen organiseert in samenwerking met Visual Media op 22 april a.s. de gratis workshop De kracht van socialmedia. Deze workshop richt zich op alle vrijwilligers die binnen hun vereniging de voordelen van social media en internet willen benutten.

Inhoud van de training
Tijdens de training komen onderwerpen aan bod zoals: Hoe vergroot ik de band met de leden van mijn vereniging via social media? Hoe bereik ik nieuwe leden? Hoe vertegenwoordig ik de belangen van sponsoren? Hoe houd ik alle berichtgeving via social media en internet leuk? Ook het gebruik van de website en e-mailmarketing komen aan de orde. De deelnemers ontvangen tips en adviezen, zodat zij met verschillende ideeën naar huis gaan.
De training wordt gegeven door Vincent Kleine, creatief directeur van webbureau Visual Media.

Aanmelding
De workshop vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur in De Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12 in Hoogeveen. De ontvangst is vanaf 14.45 uur. Er kunnen maximaal 18 deelnemers aan deze workshop meedoen. Aanmelden voor deze training is noodzakelijk. Dit kan via www.vrijwilligershoogeveen.nl of telefonisch: 0528 278 855.

Door Henk Boer

Geef een reactie