Hoogeveen – Op 21 april was op het Beukemaplein het evenement Drive into the movie. Het was een unieke ervaring waarin het sfeervolle gevoel van vroeger weer terugkomt. Tijdens Drive into the movie werd de film Grease gedraaid. Bekend en geliefd bij jong en oud. Zo’n 40 auto’s kwamen tegen negenen naar het Beukemaplein voor de Drive-in.

Grease: het verhaal over tieners Danny en Sandy. Samen beleven zij een romantische zomer. Wanneer het nieuwe schooljaar begint laten stoere Danny en brave Sandy hun gevoelens niet zien aan hun vriendengroepen: de T-Birds en de Pink Ladies. Het gevolg? Teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Tot de danswedstrijd, welke Danny en Sandy weer bij elkaar brengt. Maar niet voor lang… Sandy veranderd langzaam van een braaf schoolmeisje tot een sexy meisje.

De drijvende kracht achter het evenement Drive into the movie is het studentenbedrijf SEB (Studenten Evenementen Bureau), opgericht door studenten Leisure Management aan de Stenden Hogeschool te Emmen.

Door Henk Boer

Geef een reactie