HOOGEVEEN – NL doet in coronatijd? Jazeker het is mogelijk en wat was het een geweldige dag! De deelnemers van dagbesteding de meteoor van Van Boeijen in Hoogeveen hadden vrijdag een gezellige, leuke, super Verwen-dag op programma staan. Deze dag was mede te realiseren door de vrijwilligers van NL doet van het oranje fonds.

De dag kon niet beter beginnen met een heerlijk zonnetje en koffie met wat lekkers. Na de koffie was het tijd om op pad te gaan, lopend, fietsend of met de rolstoel. Want er was een leuke speurtocht uitgezet door de wijk Krakeel. Onderweg stonden verschillende vrijwilligers met vragen en natuurlijk met wat lekkers.

Weer terug op de groep stond de deelnemers nog een leuke verrassing te wachten. Buiten stond een mooie springkussen, waar lekker op gesprongen en gehost kon worden. Door het lopen en springen krijg je natuurlijk honger. Tijd voor wat lekkers. Er was een echte hamburgerkraam geregeld. Dus dat was smullen.

En als afsluiting van de dag, was er nog een feestje. Zangeres Jolienke kwam het feestelijk afsluiten met een gezellig optreden. Er werd meegezongen en gedanst. Na het optreden werd er nog wat gedronken en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was een geslaagde dag. Iedereen heeft genoten van deze dag! Deelnemers, begeleiders, vrijwilligers bedank voor deze onvergetelijke dag!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: