Timmerman, Rasevic en Margaritha laatste aanwinsten Hoogeveen
HOOGEVEEN – De kruitdampen van de overschrijvingstermijn zijn aan het verdampen. Zaterdagavond sloot om 23.59 uur de overschrijvingstermijn. Drie spelers besloten nog de overstap te maken naar Hoofdklasser Hoogeveen. Aron Timmerman en Jearl Margaritha komen over vanuit de jeugd van FC Emmen, terwijl Boris Rasevic de overstap maakt van Achilles ’29. Guido ten Cate verraste de laatste uren ook nog door over te stappen van Hoogeveen zaterdag naar HODO.

De 24-jarige Rasevic komt oorspronkelijk uit Bosnië, maar groeide grotendeels op in het Drentse Zweeloo. Bij de plaatselijk voetbalclub vielen zijn talenten als snel op en werd hij opgepikt door FC Emmen dat later ging samenwerken met SC Heerenveen. In 2011 maakte hij de overstap naar PEC Zwolle (toen nog FC Zwolle). Daar debuteerde hij in 2013 in de hoofdmacht. Uiteindelijk kwam hij tot drie wedstrijden. Na een kortstondig verblijf bij HHC Hardenberg en een avontuur bij Cincinnati Dutch Lions in de Verenigde staten keerde hij terug op Drentse bodem bij VV Emmen, om vervolgens nog eenmaal het ‘profavontuur’ aan te gaan bij Achilles’29. Dat werd door de financiële problemen bij de Groesbekers geen succes.

Rasevic heeft een profloopbaan nu uit zijn hoofd gezet. De in Emmen woonachtige middenvelder gaat zich nu focussen op zijn maatschappelijke carrière en hoopt bij Hoogeveen te kunnen blijven spelen in de top van het amateurvoetbal.

Geef een reactie