H.Z.V.V wint beker met de grote oren voor het eerst
Groningen – Het eerste team van H.Z.V.V heeft de tweede editie van het Hann Walking Football Festival op sportpark Kardinge in Groningen gewonnen.

De Hoogeveners brachten walking football het best tot uitvoering en mochten de beker met de grote oren in ontvangst nemen. De organisatie van de feestelijke middag was in handen van FC Groningen, GVAV-Rapiditas, Oosterparkers en DIO Groningen. Het deelnemersveld bestond uit 19 teams en er waren vier poules geformeerd. H.Z.V.V 1 won twee keer van Noordpool UFC en verloor van FC Groningen en Bedum 3. H.Z.V.V 2 speelde gelijk tegen Cambuur en Kardinge, verloor van Cambuur en won van de Suri’s Old Stars.

Twee Old Stars teams van H.Z.V.V waren deelnemer en team 1 van H.Z.V.V bestond uit Frans van Dorst, Jan Sikkenga, Dick van Slochteren, Gerrit Kat, Jan Willems, Tinus Schraa en Sieme Schippers. Teamleider was Jantinus Mulder.

H.Z.V.V 2 bestond uit Jan Bisschop, Fred Buurmeijer, Reinier de Boer, Henk Linde, Gerrit Benjamins, Herman Vink, Henk Benjamins en Otto van Slochteren. Teamleider was David van der Laan.

De resultaten van HZVV waren als volgt:

  1. HZVV 1 – Noordpool UFC2 5-0
  2. HZVV 1- Noordpool UFC1 4-0
  3. HZVV 1- FC Groningen 1 0-4
  4. HZVV 1- SV Bedum 3 0-1
  5. HZVV 1: 4 gespeeld, 2 gewonnen, 2 verloren, totaal 6 punten, doelsaldo 9-5
  6. HZVV 2 – SC Kardinge 1 1-1
  7. HZVV 2- SV Bedum 1 0-0
  8. HZVV 2- SC Cambuur 2 3-4
  9. HZVV 2- Suri’ s Old Stars 1 3-2
  10. HZVV 2: 4 gespeeld, 1 gewonnen, 2 gelijk, 1 verloren, totaal 5 punten, doelsaldo 7-7

Scores van de wedstrijden werden wel bijgehouden, maar winnen stond niet voorop.
De winnaar werd uiteindelijk het team dat Walking Football het beste tot uitvoering bracht en dat was H.Z.V.V 1.

Er was ook nog een side-event (scoren in doelen op afstand) georganiseerd voor alle 19 teams en daarin behaalde H.Z.V.V 1 19 punten en H.Z.V.V 2 12 punten. Suri’s Old Stars 1 won dit onderdeel. Het was een erg geslaagde, gezellige en sportieve dag!

<

p style=”text-align: justify;”>

Door Henk Boer