Hoogeveen – Wij als vereniging H.Z.V.V feliciteren de spelers en begeleiding van H.Z.V.V B1 van harte met de behaalde titel. Wat een feest! Door met 8-2 te winnen van Veendam 1894 B1 is H.Z.V.V B1 op de laatste speeldag kampioen geworden van de hoofdklasse P.

Met 54 punten hadden ze uiteindelijk vijf punten voorsprong op de nummer twee, SC Genemuiden B1, dat op de laatste speeldag verloor van de nummer drie, Urk B1. H.Z.V.V Jo17-1 zal volgend seizoen uitkomen in de vierde divisie. Trots zijn wij op deze knappe prestatie want daarmee vervult H.Z.V.V B1 het streven van de jeugdopleiding H.Z.V.V om te spelen op divisie niveau voor de eerste teams bij de junioren.

HZVV B1 is kampioen.
HZVV B1 is kampioen.

Foto; Begeleiding; Mike Kelly (Trainer/coach),Edwin Boxma (Ass.trainer), Jules Ronkes, (leider),Jan Lunenborg(leider). Selectie 2015-2016;Damyan van Goor (K), Dani Unitli, Tom Prins, Jurgen Vos, Damian Dissel, Sjors Pieter Greving, Milan Ronkes, Rick Veldman, Yorno Lunenborg, Nordin Prikken, Isaiah Eiromkui, Thomas Veninga, Matthijs Veninga, Jorn Ballast, Frits van Sante.

Door Henk Boer

Geef een reactie