Hoogeveen – Dat H.Z.V.V, maar vooral het C1-team, in trek is bij ons trainersgilde liet het aantal sollicitanten zien voor de functie van trainer/coach.GetAttachment

Riny Jansen (Hoofd Jeugd Opleidingen), Edwin Oort (Coördinator A/B/C-junioren) en Regina van der Meulen (Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd) zijn na gesprekken en zorgvuldig intern beraad, tot de conclusie gekomen om Koen Feijen – 26 jaar – te benoemen als trainer/coach van deze talentvolle lichting uitkomend in de 3e divisie.

Koen Feijen, wonend in Sleen, heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al de nodige voetbalervaring. Begonnen als speler bij VV Sleen en heeft hier alle leeftijdselecties doorlopen tot aan het 1ste elftal. Feijen beschikt over de diploma’s UEFA C en B. Ervaring als trainer/coach heeft hij – vanaf jaargang 2008 – opgedaan bij de jeugd van VV Sleen en Be Quick 1887 in Groningen. Hierna is hij een stapje hogerop gegaan en heeft vervolgens de dames 1-teams van achtereenvolgens HHC Hardenberg, SC Angelslo en Oranje Nassau getraind. Om te slagen voor het diploma UEFA B wordt er van je geëist een jaar lang stage te lopen. Dit heeft hij gedaan bij de B1-junioren van BVO FC Emmen. De toenmalige hoofdtrainer van deze B1-junioren Paul Weerman – nu trainer/coach van Topklasser WKE uit Emmen – heeft hem toen de laatste nodige kneepjes van het trainersvak bijgebracht.

Wij als H.Z.V.V zijn bijzonder verheugd dat Koen Feijen de gelederen als trainer/coach komt versterken. Wij zien uit naar een plezierige samenwerking waarbij sportiviteit en wederzijds respect hoog in het vaandel staan.

Door Henk Boer

Geef een reactie