Hoogeveen – ‘Soms zijn er van die sportploegen die uitermate goed presteren. In de volksmond praat men dan al gauw over een ‘gouden generatie’. H.Z.V.V C1 is zo’n ploeg. Aan het begin van de tweede competitiehelft staat dit C1-elftal ongeslagen bovenaan in de 3e divisie van de K.N.V.B. Slechts één wedstrijd werd er gelijkgespeeld. Alle andere wedstrijden werden gewonnen.

HZVV C1.
HZVV C1.

Maar binnenkort gaat het er echt om spannen… De grote concurrent komt op bezoek: het C1-elftal van d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk. Omdat de eerste ‘clash’ in Steenwijk tussen deze twee ‘titanen’ eindigde in een 2-3-overwinning voor H.Z.V.V, zullen de blauw-gelen uit Overijssel gebrand zijn op revanche. Maar wat ook geldt: H.Z.V.V kan een grote stap zetten richting de titel als er van de Steenwijkers gewonnen wordt. Kortom: alle ingrediënten voor een wedstrijd die je niet mag missen, zijn aanwezig!

Als je een ‘rood-wit-hart’ hebt en H.Z.V.V C1 wil aanmoedigen, of als neutrale toeschouwer zo’n spannende wedstrijd op je vrije dag wel ziet zitten, kom dan ook op zaterdag 12 maart a.s. naar het hoofdveld van H.Z.V.V, Bentinckspark, aanvang: 10.30 uur. Het wordt vast een onvergetelijke match!’

Door Henk Boer

Geef een reactie