Hoogeveen – In een afgeladen kantine op het sportcomplex Bentinckspark heeft H.Z.V.V op vrijdagavond 2016 haar Nieuwjaarsreceptie 2016 gehouden. Nadat voorzitter Johan Massier, de in december 2015 overleden, Lid van Verdienste Dick Masselink had herdacht ging hij over tot het vervolg van het programma van deze avond.

Vol trots blikte Massier terug op een voor H.Z.V.V succesvol verlopen 2015, met als hoogtepunten het kampioenschap met promotie naar de Hoofdklasse Zaterdag en de winst in de Offereinbokaal van het Eerste elftal.

ere leden 2016

H.Z.V.V is zowel op financieel als sportief gebied een gezonde club en ze gaan dan ook door op de ingeslagen weg. Dat de vereniging zo gezond is mede te danken aan de leden van de diverse commissies en de overige vrijwilligers, een dankwoord aan hen was dan ook meer dan verdiend. H.Z.V.V blijft haar pijlen richten op de jeugd, de overgang van een jeugdbestuur naar een jeugdcommissie in 2015 is succesvol verlopen en zal verder worden uitgewerkt en geperfectioneerd. H.Z.V.V hoopt dankzij deze ontwikkeling op korte termijn haar jeugdopleiding door de K.N.V.B te kunnen laten certificeren.

De ontwikkeling van het Rood-Witte vrouwenvoetbal baart H.Z.V.V zorgen. Er wordt hard gewerkt om het vrouwenvoetbal met behulp van een nieuw beleidsplan weer op H.Z.V.V waardig niveau te krijgen, Te beginnen bij het meisjesvoetbal wat zo snel mogelijk weer aansluiting moet vinden bij de dames.

Ook de facelift van het bestuur werd onder de loep genomen. Johan Massier verving Jan Stam als voorzitter, Jeanette Kampman nam de portefeuille Facilitaire Zaken en Horeca over van Frans van Dorst, Jan Wiebren de Vries gaat Commerciële zaken voor zijn rekening nemen en Regina van der Meulen is verantwoordelijk voor Jeugdzaken. De zittende bestuursleden Casper Fieten (secretaris, personeel en organisatie), Emmy Saimi-Roozeboom (penningmeester) en Willem Schraa (voetbalzaken) completeren het bestuur.

Na een korte pauze was het tijd om wat bijzondere H.Z.V.V-ers in het zonnetje te zetten.
Voor hun 25-jarige lidmaatschap: Arend Kikkert, Carlo Annen, Edwin Froma, Marcel Botter, Mark Fieten, Niek Smit, Tom Botter, Wim Annen en Aaldert Groote. Voor hun 40-jarige lidmaatschap: Berry de Jonge, Henk Daling, Henri Kramer en Marcel Kat. Voor 50-jarig lidmaatschap: Bert Bosman, eigenlijk al 55 jaar lid maar kon toen door omstandigheden niet gehuldigd worden Voor hun 60-jarige lidmaatschap: Harm Wobben en Jan Veld. H.Z.V.V Leden van Verdienste: Jan Stam, Frans van Dorst en Erik-Jan Kreuze Erelid van H.Z.V.V: Arie Kok

De geslaagde avond werd afgesloten met het heffen van het glas door de voorzitter op een mooi 2016!

Foto: Jochem van de Weg

Door Henk Boer

Geef een reactie