Hoogeveen – In de meivakantie organiseert H.Z.V.V voor de 4e keer de Univé Voetbaldagen.

De Univé Voetbaldagen is 4 dagen:

  • Maandag 4 mei
  • Woensdag 6 mei
  • Donderdag 7 mei
  • Vrijdag 8 mei

Trainen en voetballen volgens de Total Soccer Method. Uiteraard hopen we dat jij ook meedoet. De Univé Voetbaldagen zijn speciaal voor de D,E en F-pupillen.

De H.Z.V.V Univé-voetbaldagen zijn niet alleen voor de eigen leden, maar ook voor de voetballers/sters van andere verenigingen uit de regio. De Total Soccer Method staat voor veel balcontact, veel leermomenten en daarmee snelle vooruitgang in de ontwikkeling, maar vooral voor veel plezier.

Het gaat hier overigens niet om een intern kamp. De deelnemers gaan aan het eind van de middag weer naar huis. Naast de 4 dagen training ontvang je een compleet Univé Voetbaldagen tenue, dit is een speciaal voor het evenement gemaakt shirt, een short en kousen, plus een echte trainingsbal. Gedurende deze vier dagen van 10:00 – 15:00 uur krijgen de deelnemers in totaal acht trainingen / partijvormen volgens de Total Soccer Method aangeboden en tijdens de middag pauze een heerlijke lunch.

Inschrijven kan t/m zondag 26 april 2015. Wees er snel bij want VOL is VOL.
De kosten bedragen €89 euro, maar hiervoor krijgen jullie : 4 dagen voetbaltraining Kledingpakket (shirt, short, kousen) Erima bal t.w.v. € 19,95 Waardebon Sportstadion € 25,- Waardebon ErimaShop € 15,- Gratis voetbalmagazine Just Kick-it! Rugzak met leuke verrassingen

Kijk op de website voor meer informatie: www.unive-voetbaldagen.nl

Tevens wordt de stichting “KIKA” ondersteund door de organisatie en alle deelnemende clubs.
Het zou leuk zijn als we met zijn allen een groot feest maken van de Univé-Voetbaldagen bij H.Z.V.V op het sportpark Bentinckspark.

Door Henk Boer

Geef een reactie