Hoogeveen – Hebben jullie zaterdag 25 juni nog niks in je agenda staan kom dan naar ons gezellige Meiden Cup Toernooi 2016, welke wordt gehouden op het sportpark van HZVV op het Bentinckspark te Hoogeveen.4_logo-hzvv

Ons toernooi staat bij de KNVB heel hoog aan geschreven. Zowel in de regio Noord als Oost en zelfs uit het van teams uit het Westen van het land hebben wij over de vorige edities fantastische reacties mogen ontvangen.

Dit jaar hebben wij voor een andere opzet gekozen, omdat onze vereniging helaas geen MB en Ma junioren tellen . Dit jaar hebben we gekozen voor de Groepen MC/ MD en de 4e en 5e klasse dames. Mocht er niet genoeg deelname zijn bij de kleine groepen dan willen wij als organisatie er nog wel een MA of MB hoofdklasse toevoege maar dat is eerst niet onze opzet. Maar jullie mogen deze teams wel vermelden op het inschrijf formulier, dan kunnen wij als organisatie altijd nog kijken wat wij gaan doen. Want 1 ding staat vast ons Toernooi moet ook dit jaar wel weer door gaan.

Zouden jullie het inschrijf formulier voor28 mei 2016 willen terug Mailen. Willen jullie bij opgave ook direct het inschrijfgeld overmaken op het bankrekeningnummer wat op het inschrijf formulier staat vermeld.

Het zou leuk zijn als wij jullie 25 juni bij HZVV mogen begroeten!

Voor Informatie en het insturen van het inschrijfformulier kunnen jullie mailen naar:
Kammanberend@gmail.com

Door Henk Boer

Geef een reactie