Hoogeveen – Het bestuur van H.Z.V.V, laat bij monde van haar voorzitter Jan Stam weten, erg verheugd te zijn met het verlengen van de huidige contracten van de technische staf van het eerste team. Hoofdtrainer Karlo Meppelink, assistent Ben Batterink en keepertrainer Bouke Lesterhuis verlengden alle drie hun huidige contract met twee jaar en zullen tot de zomer van 2017 de scepter zwaaien over de selectie van H.Z.V.V. Hierbij blijft de technische staf compleet en krijgt de ingeslagen weg een vervolg.

 

 

 

 

 

 

 

 

H.Z.V.V is erg tevreden over de werkwijze van trainer Meppelink. Natuurlijk is de speelwijze en het resultaat ook van belang, en die zijn ook nog eens uitmuntend. HZVV voert momenteel de ranglijst aan in de Zaterdag Eerste Klasse C. Er wordt vanuit een solide organisatie met goed positiespel aanvallend voetbal gespeeld. Contractverlenging is dan ook een logisch vervolg. Trainer Meppelink is ook erg blij met het aanbod maar is ook verheugd dat zijn assistent Ben Batterink en keepertrainer Bouke Lesterhuis hun contract hebben verlengd.

Meppelink heeft het erg naar zijn zin bij zijn oude club H.Z.V.V en hoefde niet lang na te denken over contractverlenging. Hij ziet veel mogelijkheden in de huidige selectie en er komen nog een paar goede talenten aan uit het tweede. Tevens zijn er een paar spelers uit de A-junioren waarvan hij verwacht dat die de stap naar het eerste kunnen maken. Meppelink hoopt en verwacht dat ze de tweede helft van het seizoen een vervolg kunnen geven aan de goede eerste seizoenshelft. Het is logisch dat met de huidige stand op de ranglijst er heel voorzichtig aan een kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse wordt gekeken.

Op de foto:
v.l.n.r zittend: Bauke Lesterhuis, Karlo Meppelink en Ben Batterink.
v.l.n.r Staand: Otto van der Veen (lid technische commissie), Willem Schraa (bestuurslid voetbalzaken ) Jan Stam (voorzitter)

Door Henk Boer

Geef een reactie